UPPCA - XXI ESCOLA DE MARES I PARES

Ens complau convidar-vos a la XXI ESCOLA DE MARES I PARES. Educant per a Previndre. EL REPTE D'ACOMPANYAR-L@S. ANTICIPA'T!!! organitzada per la Regidoria de Polítiques Inclusives - Prevenció d'Addiccions i a través de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives) de l'Ajuntament de Dénia. També com a centre educatiu, ens agradaria que foreu partíceps en la difusió i fereu arribar aquesta informació a la vostra comunitat educativa (docents, famílies, ampa,...).
L’objectiu fonamental d’aquesta escola és potenciar la capacitat educativa i preventiva des de la família. Situar a les mares, pares i famílies respecte a la realitat dels seus fills i filles, així com dels riscos, conductes o problemàtiques que poden presentar-se. Les mares, pares i famílies necessiten informar-se, orientar-se, i assessorar-se, així com entrenar-se en tàctiques educatives per educar des de la prevenció. L’actuació preventiva des de la familia comença des de ben menuts, així a aquesta escola no solament es convida a les mares, pares i famílies d’adolescents, sino a totes aquelles famílies que tinguen un menor a casa i requerisquen de ferramentes per acompanyar als més joves de la casa.
El que es pretén amb aquesta escola és ampliar informació sobre diferents temes com factors de risc i de protecció, drogues, noves tecnologies... , així com enfortir i reforçar a les mares, pares i famílies en tècniques i habilitats educacionals. D’aquesta manera volem ajudar a millorar la relació amb els fills i filles aportant normes i límits, millora de la comunicació, tasques i responsabilitats per part de tots els membres de la família, importància de les influències del grup d’amics, temps d’ oci, i tenir eines per afavorir les habilitats i el desenvolupament del fill o filla.
En aquesta nova edició s’aposta per acostar a les famílies les problemàtiques actuals que poden posar en risc als nostres xiquets/es i joves. Així s’aposta per professionals de primera linia que estan en contacte directe amb els més joves i tracten les problemàtiques des de diferents àmbits i punts de vista.
PROGRAMACIÓ
Consta de 5 encontres consecutius
      - Dimecres 15 , 22 i 29 de gener, 5 i 12 de febrer de 2020
      - De 19 a 21 hores
      - En l'IES Historiador Chabàs de Dénia
PER A LA INSCRIPCIÓ
DEIXEU NOM, COGNOMS, TELÈFON i CORREU ELECTRÒNIC:
- AL SERVEI DE LA UPCCA DÉNIA O SERVEIS SOCIALS
- ALS TELÈFONS: 96 646 70 27 - 628 076 449
- A L’ADREÇA ELECTRÒNICA: upccadenia@ayto-denia.es
- MISSATGE PRIVAT DE FACEBOOK: Upcca-Dénia Prevenció Addiccions Ajuntament Dénia
- INSTAGRAM: @upccadenia

Comentaris

+ Populares