RESUM ASSEMBLEA 19-06-2012


Varen començar llegit l’acta de l’assemblea anterior per a la seva aprovació.
Acte seguit varen explicar la situació de l’institut tant la seva construcció, com les actuals instal·lacions, ja que segons les últimes publicacions en premsa , després de haver signat el acta de replantejament per la construcció del institut un dijous aprofitant la visita del consell a Dénia, als pocs dies un mateix dimarts va eixir en premsa que l’empresa constructora es declarava en Concurs d’A creedors, la nostra sorpresa va ser intensa ja que  no sabem si ens estan prenint el  pel o tan sols volen fer una publicitat enganyosa per a tots els pares.
Després donat que aquest curs alguns pares deixen d’estar en la junta directiva per finalitzar els seus fills els estudis en aquest centre, es va animar a la resta de pares a que formaren part de la junta directiva, explicant que es que fins ara s’està fent, i que tot el que hem aconseguit no es podria perdre.
Empar Minguet i Jesús Cabrerizo , varen decidir formar part de aquesta junta. Empar va proposar vigilar i estar a la cuita per a que les instal·lacions en les que se troba el institut foren les optimes per als nostres fills, donat que com s’estan retardant  tant les obres.
Es va explicar que el pròxim dia 20 de juny a les 19:45 en la Casa de la Cultura es faria l’acte de graduació tant dels alumnes de 4º ESO com els alumnes del PQPI.
Es comenta que les Beques dels llibres aquest any encara no s’han cobrat i que aquest curs No s’han repartit els formularis a els alumnes, perquè la conselleria no h ‘informat de que el pròxim curs tingueren que haver, un pare comenta que en el col·legi Maristes han repartit un fullet demanat als pares un nº de cta bancari per a que els ingressen per a el pròxim curs els diners de les Beques, ens comenta de fer un escrit, i nosaltres donat que dit pare pertany a l’ampa l’autoritzem a que el realitze ell en mom de l’ampa ja que cap dels presents posa cap impediment i ens ho a comunicat abans de fer-ho.

ESTIGAU PREPARATS PER LA LLUITA JA QUE EL PROXIM CURS ES PRESENTA PROU MOGUT.
AMPA IES Nº3

Comentaris

+ Populares