pleno del dia 27 d'agost

Avui dia 27 d’ agost he anat al pleno , el Sr. Concejal, ha vingut a vorem i hem estat parlant una estona sobre el tema del 3º Institut. Ma dit que ja estava tot clar, a la que jo li he respost que quina cosa estava clara ja que els barracons per a rebre als nous alumnes no estaven muntats, ell ma dit que la setmana vinent quan acaben els exàmens de setembre començaran a muntar-los, li he preguntat per l’ampliació del pati, ell ma dit que ho havia comunicat a conselleria, però que clar que aquest mes estan de vacances, jo li he dit que nomes feia falta que li ho comunicarà a la Sra. Font, ja que els terrenys son de l’ajuntament .(son gràcies al famós plan del Bisserot, aprovat en mateix dia en pleno que s’informa que els barracons ja no es traslladaven.)Contestació del Sr. Sancho ,que s’estudiarà el tema ja que els tècnics estan de vacances. Jo li he dit que per registre d’ entrada ja li havien fet arribar les nostres peticions el dia 4 d’agost ma dit que les va rebre 10 dies desprès i jo li he contestat que ja li hem fet arribar una altra vegada , ma preguntat que si eren les mateixes i jo li he dit que si, però que hem afegit que volem transport públic urbà per fer arribar al alumnes al centre escolar, li he dit que la Sra. Alcaldessa també li hem fet arribar les nostres peticions, despres de esta conversa s’anat i ma dit que ja parlarem. Acte seguit l’he vist parlant amb la Sr. Font.
En el pleno la oposició ha preguntat con van els treballs de la reparcel•lació dels terreny del edifici definitiu, el Sr. Sancho ha respost que esta esperant la firma voluntària del propietaris.
Desprès li han preguntat també que perquè les ampes no havíem rebut la subvenció del ajuntament, ell ha contestat que en el seu dia va firmar l’autorització, a si que l’oposició li ha preguntat al Sr. Chelet que perquè les ampes no l’havíem rebuda, la seva cara de desconcert ho dia tot.
També li ha preguntat sobre el cost dels treballs realitzat en la parcel•la que ens teníem que traslladar, el Sr. Sancho ha dit que no tenia perquè els tècnics estan de vacances
ARA A MI M’AGRADARIA FER UNA REFLEXIÓ, ESTA CLAR QUE EL MES DE VACANCES PER EXCEL•LÈNCIA ES EL MES D’AGOST, PERÒ TOTS ELS TREBALLADORS, TECNICS I DEMES PERSONAL TAMBÉ ,EL NOSTRE AJUNTAMENT ES PARALITZA EL MES D’AGOST? O TAN SOLS ELS TEMA DE L’EDUCACIÓ.

Comentaris

+ Populares