LLIÇONS DES DE ELS BARRACONS

LLIÇONS DES DE ELS BARRACONS DEL 3º INSTITUT.
Perquè nostres fills SI QUE ENTENEN DE QUALITAT EDUCATIVA.
- ¿Mama, mama ja vos ha contestat la Sra. Alcaldessa referent a l’ampliació del pa¬ti? Perquè amb el que tenim NO CABEM, ja que hi ha 100alumnes nous aquest any.
- Tranquil fill que ara mateix acaben obtindrien la parcel•la per a l’ampliació del Mª Ibars i ells també tenen barracons des de fa molts anys.
- Que encara no la tenien? Jo pensava que estava inclosa en el PLAN GENERAL TRANSITORI i això ja ho havien fet els anteriors que estaven en l’Ajuntament. No ho varen aprovat a les hores , o el que faltava era la RONDA PERIME¬TRAL.
- No ho sé carinyo jo d’eixes coses no antec massa per a això, estan ELLS EN L’AJUNTAMENT, NO?
- Pues segons em estat comentant alguns companys, en el apareixia L’AMPLIACIÓ DEL MARIA IBARS , ELS TERRENYS PER A EL 6º COL•LEGI, L’AMPLIACIÓ DEL RA¬QUEL PAYA, ETC….
- Perquè mama, no et pareix INJUST QUE UN COLE D’EDUCACIÓ ESPECIAL TINGA TAMBÉ BARRACONS?
- Sí, però hi ha que tindre paciència, perquè sols porten un any en l‘ajuntament, i encara que tots els terrenys dotacionals estigueren disposats en el plan transitori, son molts els que governen en aquest ajuntament i cada un mira per els seus interessos, però bo, como et posaven en les notes del cole “progressa adequadament”, els del Mª Ibars ja poden respirar tranquils, o NO?
- No se mama, per que com els passe com a nosaltres, no sé quantes voltes tindran que cedir els terrenys, per que mira des de que s’escripturaren els nostres en el 2007 i mira com estem, encara que ells a lo millor tingué millor sort , perquè a les hores l’ Alcaldessa no es feia tantes fotos, ni eixia en la tele tant como ix la actual al costat dels que governen en la Generalitat, i així ara supose que tindrem tots els xiquets de Dénia mes venteges, per que como deia el iaio A QUIEN BUEN ARBOL SE ARRIMA……
- Bo fill, tu tens la gran sort de tenir un equip de professores que fan tot el possible per a que eixes ANÈCDOTES no vos afecten a vosaltres.
- Ja mama, però quant ens tocarà als xiquets de Dénia tenir uns col•legis i instituts DIGNES? Es que els fills dels concejals No van o han anat als col•legis públics de Dénia? A tots els han canviat?
- No ho se fill cadascú concebé l’educació pública a la seva manera-
- Pues ells deurien predicar amb l’exemple i no caviar a els seus fills de cole.
- Bo fill, estic cansada d’aquest tema ja.
- Pues no et canses, que tu sí que mires per el meu interès, QUE ES UNA BONA EDUCACIÓ I EN CONDICIONS.

L.García (Mare del 3º INSTITUT )

Comentaris

Anònim ha dit…
- Em pareix increible el que ha pasar hui. A les 7.15 cridem a la policia per a veure si hi ha classe. Ens diuen que ho estàn decidint, que tornem a cridar en 30 minuts. Això es prou il.lògic, ja que en instituts començen les classes a les 8:00 hores. Hi ha xiquets que han d´eixir de casa mitja hora abans, a causa de la llunyania del centre de sas casa.
- s´acarda haver classe en tots el col.legis. Un altre error ja que tots els centres no tenen la mateixa infrastructura tant d´accesos, com el centre en si. Ha de ser que ells no han posat un peu en el nostre centre per a revisar-ho abans de prendre un a decisió.

-Sobre les 9:00 hores comença a ploure, algo que ja prevéiem tos. No comprenc com desde l´ajuntament això no s´ha tingut en conter.

-Començem els pares a anar a pels seus fills. A alguns els va costar molt arribar donades la situaciò del camí, altres que ja estaven treballant se les han arreglat com han pogut... No podría l´ajuntament, amb algun cotxe de bombers, protecciò civil, o qualsevol altre mitjà desalltjar els nostres fills? I més si tenim en compte que gràcies a els estem com estem.

-Davant de tot açò que es repetix any darrere any, hem de prendre mesures, prou drástiques si fa falta. Així que vos demanem que convoqueu prompte una reunió de l´ampa on expressem el desconcert que sentim en estos moments, i entre tots proposar mesures per tal de fer- nos sentir, tant a nivell local o a altres nivells si cal.

-Per últim, volem dar les gràcies al professorat per mantindre´s en el seu lloc en les pitjors condicions, complint amb el seu deure tant lectic com humà.


* Perdomeu les meues faltes d´ortografía, però em costa molt escriure en valencià. A pesar de tot seguiré intentant- ho.
Anònim ha dit…
Quina vergonya! Estem en situació d'alerta metereològica des del cap de setmana i no suspenen les classes. Serà perque l'ajuntament no sap que hi ha 200 persones en unes aules prefabricades i en un terreny inundable... I hui ha passat. Una tromba d'aigua que ha deixat a fosques les aules i amb unes goteres que més pareixien les catarates del Niagara. On està el sentit comú? Hem d'aguantar tant? On està el límit quan parlem de la seguretat de la gent? movilització ja!

Entrades populars