INUNDACIONS DIA 29/09/09

Desde l’Ampa del 3º Institut volem denunciar la passivitat que ha mantingut les autoritats municipals al dia de avui.
No tan sols no san preocupat de suspendre les classes, si no que ante la situació viscuda en el centre, NO A ACUDIT CAP AUTORITAT MUNICIPAL per valorar la situació.
A les 8 del matí el centre estava tot ple de goteres degut a les pluges de la nit anterior, el nostre director a informat al Sr. Concejal d’educació per informar-li de la situació, però es que a les 9 del matí la situació ha segut caòtica, ja que degut a la tromba d’aigua i aparell elèctric, l’institut era tot una pluja de goteres dins del centre es més han salta xispes dels endoll i aparats d’aire condicionat, el llum s’anà en tot el centre i es decideix suspendre les classes.
El problema ha vengut per estar tots els accessos tallats per poder anar a buscar als nostres fills. La situació ha estat caòtica ja que molts pares no podien travessar els rius d’aigua per poder arribar fins el centre.

Tindrem unes rotondes ben il•luminades i decorades encara que quan hi ha pluja s’inunden, però dels nostres fills ante esta situació tan caòtica de tindre els accessos inundats, QUI ES PREOCUPA? Per desgracia ho hem pogut comprovar. Per que per allí no ha acudit ningú, NI PROTECCIÓ CIVIL, BOMBERS, POLICIA LOCAL, NI CAP CONCEJAL RESPONSABLE, ningú ha vingut al rescat de uns xiquets que encara que ells No tinguen dret a vot els pares SI.
Crec que hi haurà mes d’un que deuria de reflexionar.

Desde Ací volem donar les gràcies a tot el personal de l’institut tant al Director com a la resta de Professors, vedells com demes personal, per que ells SI que compleixen mes allà de la seua tasca com a professionals vetllant per els nostres fills i la seva seguretat.


L’AMPA DEL 3º INSTITUT.

Comentaris

Anònim ha dit…
VER-GON-ZO-SO!
Toda esta situación es esperpéntica. Vaya concejal que nos representa, incompetente.
Y este ayuntamiento pasando de todo., no si al final tendremos que decir "Detrás vendrá quien bueno me hará".
Anònim ha dit…
Bien, después de todo lo negativo de esto, menos mal que queda lo positivo, un gran equipo de profesionales (y me refiero a toda la comunidad educativa del centro) que al menos ellos si se preocupan por nuestros hijos.
Desde aquí. MUCHAS GRACIAS.
Anònim ha dit…
Desde el blog de les vessanes, una chica ha escrito un post sobre el instituto que no tiene desperdicio. Para poner un toque de humor a la cosa.
No dejéis de visitarlo

http://ampalesvessanes.blogspot.com
Anònim ha dit…
Em pareix increible el que ha pasar hui. A les 7.15 cridem a la policia per a veure si hi ha classe. Ens diuen que ho estàn decidint, que tornem a cridar en 30 minuts. Això es prou il.lògic, ja que en instituts començen les classes a les 8:00 hores. Hi ha xiquets que han d´eixir de casa mitja hora abans, a causa de la llunyania del centre de sas casa.
- s´acarda haver classe en tots el col.legis. Un altre error ja que tots els centres no tenen la mateixa infrastructura tant d´accesos, com el centre en si. Ha de ser que ells no han posat un peu en el nostre centre per a revisar-ho abans de prendre un a decisió.

-Sobre les 9:00 hores comença a ploure, algo que ja prevéiem tos. No comprenc com desde l´ajuntament això no s´ha tingut en conter.

-Començem els pares a anar a pels seus fills. A alguns els va costar molt arribar donades la situaciò del camí, altres que ja estaven treballant se les han arreglat com han pogut... No podría l´ajuntament, amb algun cotxe de bombers, protecciò civil, o qualsevol altre mitjà desalltjar els nostres fills? I més si tenim en compte que gràcies a els estem com estem.

-Davant de tot açò que es repetix any darrere any, hem de prendre mesures, prou drástiques si fa falta. Així que vos demanem que convoqueu prompte una reunió de l´ampa on expressem el desconcert que sentim en estos moments, i entre tots proposar mesures per tal de fer- nos sentir, tant a nivell local o a altres nivells si cal.

-Per últim, volem dar les gràcies al professorat per mantindre´s en el seu lloc en les pitjors condicions, complint amb el seu deure tant lectic com humà.


* Perdomeu les meues faltes d´ortografía, però em costa molt escriure en valencià. A pesar de tot seguiré intentant- ho.
Anònim ha dit…
Quina vergonya! Estem en situació d'alerta metereològica des del cap de setmana i no suspenen les classes. Serà perque l'ajuntament no sap que hi ha 200 persones en unes aules prefabricades i en un terreny inundable... I hui ha passat. Una tromba d'aigua que ha deixat a fosques les aules i amb unes goteres que més pareixien les catarates del Niagara. On està el sentit comú? Hem d'aguantar tant? On està el límit quan parlem de la seguretat de la gent? movilització ja!

29 de septiembre de 2009 12:23

Entrades populars