RESUM ASSEMBLEA 19-04-2012

El passat dijous dia 19, vàrem tindre una assemblea extraordinària per explicar el futur del nostre institut, i prendre decisions .Els acords que varen arribar varen ser aquests:
1º Sol•licitar el permís pertinent per a fer una concentració Lúdica Festiva el proper dia 6 de maig al C/ La Via.
2º Fer unes samarretes amb el logo de l’Institut i amb les tres nostres principals reivindicacions,( La construcció de l’edifici, el Batxiller i ser un institut independent).
3º Els pròxims dijous dia 26 d’abril, 17 i 31 de maig a les 19:00 en els baixos de l’Ajuntament hi ha concentracions programades per la plataforma pe l’ensenyament de la Marina Alta, nosaltres assistir a la mateixes.
4º Posar en els cotxes, balcons alguna cita reivindicant les nostres peticions. (adjunt model( dins de comentaris d'aquest mateix blog) , podeu utilitzar el que vosaltres desitgeu).
5º Fer una Pancarta amb les nostres reivindicacions.
6ºFer per part dels pares, alumnes, mestres i tot aquell que ho desitge , unes sugerencies, peticions o queixes a la bústia de l’ajuntament (El model està en comentaris).Secció de queixes de la web de l’Ajuntament de Dénia:http://www.denia.es/va/denia/participacio/avisos.aspxAlcaldia: alcaldia@ayto-denia.esAtenció Ciudadana: (departamento que incluye el Registro de Entradas e información general). sac@ayto-denia.esCultura: cultura@ayto-denia.es
El pròxim dilluns dia 23 d’abril tenim la cita que vàrem demanar per registre d’entrada amb L’alcaldessa i la regidora d’Educació, vos mantindrem informats del resultat de la mateixa.
.AMPA IES Nº3 DÉNIA

Comentaris

AMPA IES Nº 3 ha dit…
Buenos días.

Me pongo en contacto con Uds. para hacerles llegar mi más profundo malestar ante la deficiente situación en la que los alumnos están cursando sus estudios en el IES 3, ya por Uds. conocida. Por ello solicito que desde el Ayuntamiento se siga insistiendo ante Consellería para que se tomen las medidas necesarias para que:

1.- Los alumnos puedan cursar el bachillerato en el IES 3.
2.- El IES 3 pase a ser un instituto, y no una sección del Chavás.
3.- Se dé comienzo a la construcción del nuevo edificio del IES 3.

Gracias


Bon dia.

En pose en contacte amb vostès per fer-los arribar el meu major pesar davant la deficient situació en la que els alumnes están cursant els seus estudis en el IES 3, situació ja coneguda per vostès. És per això que sol•licite que desde l’Ajuntament es continuen insistint davant Conselleria per a que es prenguen les mesures necessàries per a que:

1. Els alumnes pugen cursar el batxillerat en el IES 3.
2. El IES 3 pase a ser un institut, y no una secció del Chavás.
3. Es done començament a la construcció del nou edifici del IES 3.

Gràcies.
AMPA IES Nº 3 ha dit…
Prou de Mentires: Construcció de l’institut Ja!, Batxiller curs 2012-2013,i ser un institut independent.
AMPA IES Nº3

Entrades populars