CONTESTACIÓ

Sr.Sancho, no s’exima de les seves responsabilitats, dient que el tema dels accessos inundats és un problema crònic.
Tots els residents en Dénia ja sabem que anem a tindre una bona entrada a Dénia, per les rotondes tan boniques que ens han fet, però que excusa ens dona la corporació municipal per a que a dia de avui i han carrers que es converteixen en verdaders rius quan plou.?
Respecte al altre tema, el de solucionar els problemes de les aules prefabricades del 3º institut, li recordem que el dia 15 de juliol en conversacions mantenies amb vostè , ens va dir que no hi havia cap problema per el muntatge de les aules prefabricades en el mes d’agost, però clar esta, que això va ser abans de la reunió que varem mantindré amb vostè el dia 30 de juliol en la que ens va informar que No ens anaven a traslladar. El muntatge de les noves aules en els mateixos terrenys, es va realitzar en la setmana del 7 al 15 de setembre inclusive, dia que s’inaugura el curs escolar per a secundaria , que les pluges retardaren el muntatge de les aules, d’acord, però si vostè i els seus companys de corporació s’aclariren que els barracons no s’anaven a traslladar, per que el terreny actual ja era de titularitat municipal, i ací s’estalviaven el lloguer del mateix , els barracons es hagueren pogut muntar en el mes de juliol, que la empresa dels mateixos no esta de vacances, i no com va ser els cas muntant-los a corre-cuita, com va ser el cas.
Si que es cert, que vostè ha estat en converses amb el director del centre el dia de les fortes pluges, però telefònicament, per que per allí no es va dignar a realitzar ninguna visita, es mes, a sapients de la situació del centre, no va enviar a ningú al rescat dels nostres fills..
Esperem que la pròxima volta tinga una escusa que ens convenç-se millor, i que es pose en contacte amb el seu company, el concejal responsable de l’àrea de seguritat ciutadana i organitzen un bon plan d’evacuació i seguritat per a el 3º institut.

AMPA DEL 3º INSTITUT.

Comentaris

Anònim ha dit…
Desde aqui quiero dar la enhorabuena al docente que ha hecho un escrito para el Canfali. Ya es hora de que nos "mojemos" todos, y no en el sentido literal de la palabra. Animad a todos, padres, madres, abuelos, profes... a seguir escribiendo cartas a la prensa hasta que se cansen de nosotros y aunque sea por no oirnos solucionen los problemas, y hagan ya el instituto, que en definitiva es lo que queremos.
Enhorabuena de nuevo y gracias

Entrades populars