No Hi Ha Cap Moviment.

Estem a dia 19 d'agosto i en les prefabricades del 3º institut no hi ha cap moviment.
Al igual estan esperant a que s’acaben la FORMULA 1 per a poder iniciar l’ condicionament del Institut, perquè per a el dia 1 de setembre deu estar tot en perfectes condicions, pues no sabem si no s’acorden els senyores responsables d’aquest condicionament que hi ha alumnes i professores que el primer dia de setembre necessiten les aules prefabricades per a poder desenrotllar el seu treball, que no es altre que velar per l’ educació dels nostres fills.
Esperem-nos que tots aquestos problemes estén solucionats per a el dia 1 de setembre ja que insistim que varem entregar a la Sra. Alcaldessa i al Sr. Concejal d’ Educació per registre t’entrà totes les nostres peticions.
Ací encara que siguem repetitives creem-nos que son unes NECESITAS D’ URGENCIA ANTE LA PROXIMIDAD D’ INICI DEL CURS ESCOLAR


AMPA DEL 3º INSTITUTO.

Comentaris

Anònim ha dit…
Si por favor hacer presión para que pongan un autobús, a mi me viene fatal tener que acercar a mi hijo y sacar a los peques de la cama tan temprano. Por favor si hace falta nos manifestamos. ¡Autobús ya!

Entrades populars