divendres, 21 d’agost de 2009

No Hi Ha Cap Moviment.

Estem a dia 19 d'agosto i en les prefabricades del 3º institut no hi ha cap moviment.
Al igual estan esperant a que s’acaben la FORMULA 1 per a poder iniciar l’ condicionament del Institut, perquè per a el dia 1 de setembre deu estar tot en perfectes condicions, pues no sabem si no s’acorden els senyores responsables d’aquest condicionament que hi ha alumnes i professores que el primer dia de setembre necessiten les aules prefabricades per a poder desenrotllar el seu treball, que no es altre que velar per l’ educació dels nostres fills.
Esperem-nos que tots aquestos problemes estén solucionats per a el dia 1 de setembre ja que insistim que varem entregar a la Sra. Alcaldessa i al Sr. Concejal d’ Educació per registre t’entrà totes les nostres peticions.
Ací encara que siguem repetitives creem-nos que son unes NECESITAS D’ URGENCIA ANTE LA PROXIMIDAD D’ INICI DEL CURS ESCOLAR


AMPA DEL 3º INSTITUTO.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si por favor hacer presión para que pongan un autobús, a mi me viene fatal tener que acercar a mi hijo y sacar a los peques de la cama tan temprano. Por favor si hace falta nos manifestamos. ¡Autobús ya!