Reunió conjunta d'Ampes.

REUNIÓ AMPA IES 3 25 AGOST

Ens hem reunit amb representants de l'AMPA del VESSANES, per a acordar mesures conjuntes de cara al curs, per a pressionar i aconseguir que la construcció de l'edifici definitiu siga una realitat per al curs 2011-12 i controlar que l'aulari provisional, ja que no s'ha traslladat, almenys aconseguisca les millores que es necessiten.

Les propostes que s'han consensuat són:

1é.- Escrit per Registre d'entrada en l'Ajuntament, amb les mateixes peticions que es van fer el 4 d'agost i per a les que no hi ha hagut resposta (http://ampaies3denia.blogspot.com ), afegint a més la petició de transport públic des del centre de la ciutat. S’insisteix a la Sra. Alcaldessa i el Sr. Regidor d'Educació resposta al mateix.

2é.- Escrit dirigit al Conseller Font de Mora demanant-li una entrevista en què ens aclarís terminis d'execució d'obres. Com sabeu hem demanat reiteradament a la Sra. Alcaldessa que gestione una cita amb el Director de Règim Econòmic, però no hem rebut cap resposta. Esta carta s'enviarà setmanalment fins que rebem una resposta.

3r.- Col•locació de cartells en l’Institut "volem institut ja".

4é.- Cartes dels alumnes dirigides al Conseller. Intentarem fer-ho extensiu també a alumnes de 5t i 6t de Vessanes i Montgó.

5é.- Concentració de pares en l’Institut el dia 15 de setembre a les 8 del matí, si no està l’aulari complet i en condicions: és a dir amb l'ampliació de la parcel•la per al pati, arreglament goteres, etc.

6t.- Si no s’aconsegueix que amplien la parcel•la, s'estudiaran mobilitzacions en les pròximes assemblees de cada col•legi i Institut.

7é.- Preparar durant el curs una concentració massiva per a principis d'any si no han començat les obres tal com se'ns ha promés.

Estes propostes es portaran a les Assemblees ordinàries de cada centre a principis de curs, on esperem sentir sugerències i opinions. Abans de fi d'any convocarem una Assemblea general per a prendre decisions.

Esperem sentir la veu dels pares i mares afectats. Com més veus siguem més i més lluny ens farem sentir.

Comentaris

Anònim ha dit…
Eso, eso, que pongan un autobús a los niños y sino que vayan los del ayuntamiento andando todos los días a las 8 de la mañana, hasta allí, a ver si les gusta....
Anònim ha dit…
Eso, eso, que pongan un autobús a los niños y sino que vayan los del ayuntamiento andando todos los días a las 8 de la mañana, hasta allí, a ver si les gusta....

26 de agosto de 2009 12:15
Anònim ha dit…
Me parecen muy bien todas estas medidas, a ver si entre todos hacemos presión y nos escuchan de una vez, ya está bien de tomarnos el pelo. Que pena que no están cerca una elecciones.... seguro que sería otro cantar...
Anònim ha dit…
¿Y QUE TAL SI TAMBIEN LO ESCRIBIMOS EN CASTELLANO? PORQUE NO ENTENDEMOS MUCHO LO QUE PROPONEN EN SU ESCRITO.

Entrades populars