RESUM ASSEMBLEA GENERAL 04-11-2011



1º Aprovació lectura acta anterior.

2º Necessitem nous membres en la junta directiva, si l’any vinent no aconseguirem el Batxiller, nosaltres segurament ens anem, per tal necessitem que entreu gent a formar part de la junta.

El pròxim dia 28 de novembre es celebren eleccions al consell escolar, nosaltres tenim que renovar tres pares, ja que 1 pare li toca per que ja ha estat 4anys i els altres 2 per ser els menys votats de les ultimes eleccions, es fa d’aquesta manera per que som una secció i no un institut, vos animem a que vos presenteu per participar a ser membres del consell escolar.

3º Memòria d’activitats del curs 2010-2011, l’any passat es va fer un taller de teatre,
L’ampa va participar amb la setmana cultural de l’institut que va ser monogràfica en la construcció de una falla autocrítica sobre la construcció de l’edifici i la manca de necessitats en el centre, també varen participar en la cercavila monogràfica de carnestoltes, varen fer una excursió als terrenys on es construirà institut, varem organitzar varies concentracions en la glorieta d’aquesta ciutat reivindicant la construcció del nostre institut , organitzaren una manifestació en defensa dels nostres drets a tindre els nostres fills en un edifici com cal.
Participarem en taules redones sobre educació organitzades per mitjans de comunicació i diferents partits politics, ja que varem tindre eleccions municipals i autonòmiques.
Participarem en la gran manifestació en Valencia organitzada, en defensa de la línea en valencià i de les retallades.
Varem fer pegatines, pancartes,
En la graduació dels alumnes de 4º de la ESO a tots els que eren socis, l’ampa es va fer un regal de felicitació per la finalització de la seva etapa obligatòria d’escolarització.
Aquest curs ens agradaria, si es possible dins de les possibilitats econòmiques, subvencionar alguna excursió, teatre o activitat esportiva que realitzen els alumnes que siguen socis.
També ens agradaria poder fer una festa de final de curs.

4º Segur escolar: tots aquells escolars que siguen socis d’ampa poden optar al segur escolar, “L’AMPA NO GESTIONA CAP SEGUR ESCOLAR SI NO SE ES SOCI”
Aquest any estem repartir els carnets, ens falten els que aquest anys son nous en el segur escolar, vos recordem que al finalitzar el curs vos demanarem els carnets del segur.
Per a tots els usuaris del segur escolar, el centre al que teniu que assistir si hi cap accident es CENTRE MÈDIC. Darrere el castell . La companyia es ALLIANZ, pòlissa 027536050.

M’agradaria que quan féreu els ingressos per fer els pagaments tant de l’ampa com dels segur escolar, que especificareu el nom dels vostre fill/a ja que s’està assegurant als pares en compte dels fills, els que feu els ingressos per CAM directo el problema no es pot solucionar ja que per molt que poseu el nom del vostre fill, ens apareix el nom del titular del compte.

5º Informació construcció institut: Abans que el Sr. Conseller visitarà Dénia, nosaltres hem estat en contacte amb la FAPA, per a que ens averiguaren a traves dels advocats com podíem denunciar a la Conselleria per la Via Judicial, ja que la via administrativa esta esgotada en la última resposta que ens ha donat el Síndic de Greuges, que com en anteriors ocasions i tots els procediments que hem fet ens DONA LA RAÓ I INSTA A LA CONSELLRIA A QUE RESOLGA EN BREU TOTS ELS NOSTRES PROCEDIMENTS. Tot axo es sabut per la regidora d’educació, ja que en el passat consell escolar del centre, l’ampa va esposar tot i ella va prendre nota.
Desprès de la visita del Conseller, tenim que estar vigilant tot el procediment de la construcció i licitació d’obra, ja que segons les seves declaracions per als nous pressupostos hi haurà una partida per la construcció del nostre centre.
El pressupostos es varen aprovar el passat dia 28 d’octubre, esperem que eixa partida estiga, però nosaltres ja farem per averigurar que SI asegut així o ens han tornat a enganyar.
Noticies aparegudes en premsa sobre els presupostos:
El responsable de Hacienda explicó que construir un colegio cuesta tres años y aseguró que ahora hay que dotar 150 unidades de educación infantil cuyas primeras piedras se colocaron hace tiempo.Pero los presupuestos de Educación sufren otro cambio cualitativo de importancia. Las inversiones directas se duplican hasta 95 millones de euros, un crecimiento del 108%, un alza que contrasta con la caída generalizada de las inversiones en todos los departamentos. En paralelo, las transferencias de capital que nutren las inversiones de la empresa pública Ciegsa caen un 14%, una cantidad de 110 millones de euros. Vela (conselleria d’hicenda) dejó entrever que la consejería asumirá paulatinamente la partida de gastos que ha venido asumiendo la empresa pública durante los últimos años.

El pròxim dia 18 de novembre a les 10:30 tenim una cita amb el Sr. Emilio del Toro, ja que em estat enviant cartes a la conselleria per demanar una cita amb el Conseller i com sempre ens la donen amb un altre, ja vos contarem com a quedat en la reunió.
Totes les noticies que vaguen aparegent vos recomanem que les sigueu en el BLOG de l’ampa

6º L’institut té reservat un dècim de loteria en l’administració del carrer Quevedo, per si algun pare vol el mateix nº.
7º Hi ha una Escola de Pares que organitza el col•legi de metges d’Alacant que es molt interessant, disposeu de tota l’informació en el blog d’ampa.

S’han presentant tres mares per formar part de la junta directiva de l’ampa.




La representant de la plataforma va esposar que la comissió jurídica esta pensant en fer un model de carta, per a que els pares presentem una querella al Fiscal,en contra de totes les carències que estan patin els nostres fills.

També es va acordar que desprès de la visita de les representants de l’ampa que tenen previs fer a la Conselleria el pròxim divendres dia 18 de novembre, el resultat de la mateixa es faria públic mitjans els blog de l’ampa i els mitjans de comunicació.


AMPA IES Nº3

Comentaris

+ Populares