Nota des de la Generalitat Valenciana

🏫 Hem aprovat més mesures urgents en l'àmbit educatiu.

➡️ Assegurar la matriculació de l'alumnat per al pròxim curs 2020-2021

➡️ Escoletes 0-3: una ajuda extraordinària destinada tant a les escoletes 0-3 privades, com a les escoletes municipals per la mateixa quantitat que reben amb el Bo Infantil. Aquesta mesura té com a finalitat contribuir al manteniment de la xarxa de centres educatius de 0 a 3 anys, per tal de garantir, quan s'alce la suspensió temporal de l'activitat educativa presencial, l'oferta de llocs escolars subvencionats per a la continuació del curs escolar i l'inici del curs 2020-2021 en aquesta etapa educativa.

➡️ Transport escolar: l'alumnat beneficiari de l'ajuda de transport escolar individual reba el seu import íntegre. La Conselleria abonarà a les famílies totes les ajudes individualitzades de transport escolar concedides per aquest curs 2019-2020.

➡️ Programa d'Actuació per a la Millora (PAM): es manté per al pròxim exercici, en forma d'ajuda extraordinària directa, la dotació de recursos destinats a la inclusió educativa i a la lluita contra l'abandonament escolar del Programa d'actuació per a la millora (PAM) que han rebut en el curs actual. Igualment, una segona ajuda extraordinària directa permetrà consolidar de cara al pròxim curs la dotació i els llocs docents atorgats a l'ensenyament concertat en la convocatòria del PAM per a aquest curs. En total aquesta doble línia d'ajudes del PAM suma una inversió de 15,48 milions d'euros.

ℹ️ Més informació: 

http://www.ceice.gva.es/va/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=853299

📩 Hem enviat també a tota la comunitat educativa aquesta carta explicativa de les mesures aprovades:

📲 https://t.co/qs49VrJaIc

Aquesta carta i altres comunicats, resolucions i materials els trobareu al portal web específic que hem habilitat:

📲 http://www.ceice.gva.es/va/covid-19

Comentaris

+ Populares