MANIFESTACIÓN JUEVES 18 SEPTIEMBRE

La Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Marina Alta ha acordat convocar una manifestació en Dénia (Alacant) el pròxim dijous 18 de setembre a partir de les 20'00 h, eixint des de la Glorieta del País Valencià, continuant el recorregut per Marques de Campo i finalitzant en la Creu Roja. Tot això es fa coincidint amb la convocatòria de vaga estudiantil i amb altres manifestacions (Alacant, Elx, Valencia, Castelló, etc.).
En la reunió s'ha analitzat la situació d'inici de curs, especialment les conseqüències negatives de l'avançament de l'inici del curs, que ha intentat dificultar la tasca d'organització i preparació per part dels docents. Això, sumat a les altes temperatures d'aquest mes de setembre, ha provocat una onada d'indignació en tots els centres educatius de la comarca per part de la comunitat educativa i, conseqüentment, la mobilització de l'alumnat i la seua negativa a entrar a les aules fins que les temperatures es normalitzen.
A més, la manifestació també es convoca per continuar evidenciant el rebuig a les retallades de professorat, de beques i ajudes a l'alumnat, l'augment de ràtios, el tancament d'unitats i les retallades de línies en valencià, i l'aplicació de la LOMQE.
Per tot això, i molt més, exigim la seua dimissió, consellera Català.
Us adjuntem el cartell per si podeu donar-li difusió.
Tanmateix, el dimecres 17 a les 18'00 h la Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Marina Alta participarà en una xarrada en el CEIP Oltà de Calp convidada per l'AMPA d'aquest centre, per tal d'explicar allò que suposa la construcció del CIS (Centre d'Iniciativa Social) així com per parlar de les mobilitzacions front aquest atac contra l'escola pública.

Comentaris

+ Populares