INFORMACIÓ IMPORTANT ACTIVITATS REVINDICATIVES


Tots i totes som conscients de com ens estan afectant les retallades de la Conselleria, per que vos recordem que no es tan sols al mestres, sinó que a nosaltres les famílies també ens afecta,
Ja, que quants de vosaltres esteu esperant cobrar la Beca dels llibres, i les ajudes al transport?
Sabeu que sempre estan intentant massificar-nos més les aules.
Sabeu que a els centres Públics encara no els han ingressat els diners que es deuen? i als centres concertats desde el passat dimecres ja ho tenen ingressat.

Desde el nostre centre No s’han pres mesures de pressió contra els nostres fills, tal i com tots sabeu Si que han fet altres centres, aquest es un motiu d’orgull per tota la nostra comunitat educativa, ja que una vegada més els Professionals que estan pendents de l’Educació dels nostres Fills, lluiten tant per els nostres interessos com per els d’ells mateixos, sense perjudicar-nos.
Per tal motiu desde l’Ampa vos demanem la vostra col•laboració en aquests moments.
El pròxim dimarts dia 31 de gener, desde les 15:00 hores i fins les 21:00 el centre estarà obert a tots els pares que desitgen reivindicar els nostres drets a tindre una educació digna i de qualitat, hi hauran varis taller que organitzaran els mestres de l’institut i tot aquell que desitge col•laborar, (batuka, confecció de cartells, presentacions en power-point, informació als pares i un sopar de germandat)
Animeu-vos es una oportunitat per a estar TOTS JUNTS.
GRÀCIES PER LA VOSTRA COL•LABORACIÓ:
AMPA IES Nº3 DÉNIA.

Comentaris

+ Populares