RAONS PER A SECUNDAR LA VAGA


A TOTS/ES LES/ELS MARES/PARES DEL CENTRE: 
Dimecres vinent, 14-N s’ha convocat una nova vaga general No es tracta d’una vaga estrictament sindical ni laboral, és també una vaga de caràcter social, recolzada per la Cimera Social, plataforma de representació d’un amplíssim ventall d’entitats socials i sindicals (més de 200), entre elles la Confederació Espanyola d’Asocicacions se Mares i Pares d’Alumnes (CEAPA). La nostra Associació de mares i pares es fa resò d’aquesta cridada.

 Les raons per a recolzar-la des dels sectors educatius són àmpliament conegudes: retallades generalitzades que afecten seriosament la qualitat educativa (augment de nombre d’alumnes per aula, baixes docents que tarden més d’un mes a substituir, barracons crònics, impagaments als centres i retallades d’inversions de manteniment de les instal·lacions, etc. ); retallades a les famílies (reducció de les ajudes de menjador, desaparició del bonollibre, eliminació de línies de transport escolar, pujada brutal de les taxes universitàries, disminució de beques ) mentres pugen continuament  els imposts i el preu de l’energia i, per si açò no fóra poc, la presentació d’una nova llei educativa sense la participació ni el consens de la comunitat escolar que suposa un gran retrocés en la consecució d’una educació bàsica per a tots, la igualtat d’oportunitats i la reducció dels índexs de fracàs escolar i abandó escolar prematur.
És una vaga diferent, es tracta de cridar l’atenció dels governants perquè canvien el rumb de les polítiques que estan arruïnant el nostre país, hipotecant-lo per al futur dels nostres fills. 
 És també una vaga que va a assajar-se a nivell europeu. Grècia, Portugal, Itàlia la promouran. A França i Regne Unit van a dur a terme accions de protesta. 
Per això vos recomanem secundar la vaga del dia 14. Recomanem exercir la vaga de consum (no comprar, no consumir, disminuir el consum d’electricitat, de gasolina, etc…).  També recomanem participar en la manifestació previstes per a eixe dia 11 des dè la Pl. Arxiduqe Carlos                                                     .

NO A LES RETALLADES EN EDUCACIÓ!!!!!!
NO AL DESMANTELLAMENT DE l’ESTAT DEL BENESTAR!!!!!
MOBILITZA’T!!!!!!
FEDERACIÓ AMPA ENRIC VALOR

Comentaris

+ Populares