15 SETEMBRE, GRAN MARXA A MADRID

Cómo ya sabréis, el 15 de septiembre hay una gran marcha a Madrid, convocada por sindicatos y unos 200 grupos más en total, para protestar contra los recortes que están acabando con el estado de bienestar, especialmente contra sanidad, educación, servicios sociales.... 

Aquí os presentamos ofertas de autobuses de diferentes sindicatos, por si decidís uniros a la misma. 


 
PARA DEFENDER EL FUTURO
15 DE SEPTIEMBRE
"MARCHA SOBRE MADRID"
AUTOBUSES GRATUITOS DE UGT A MADRID DESDE DÉNIA
INFORMACION Y RESERVA PLAZA EN LOS TELÉFONOS UGT DÉNIA:
965579757 
 619325935
 965788006
(y PSPV-PSOE Carlos Alonso : 654843597)



MARXA A MADRID
15 DE SETEMBRE


CONVOCADA PER MÉS DE 150 ORGANITZACIONS 
SINDICALS I SOCIALS

 
Al setembre, les organitzacions que hem participat en la Cimera Social  ens proposem intensificar la mobilització social i democràtica per a  fer-la més contundent i massiva.

Recorrerem a tots els instruments que la Constitució posa en les nostres mans i expressarem el ferm rebuig de la majoria de la societat a unes mesures que arruïnen l'economia, contrauen el consum i falleixen el model de convivència dels últims 35 anys.

El 15 de setembre centenars de milers de ciutadans i ciutadanes marxaran a Madrid des de tots els racons de la geografia espanyola per a dir NO a tanta injustícia. 

Immediatament emplaçarem al Govern al fet que no perllongue ni aprofundisca una política tan ineficaç com a injusta i convoque un referèndum perquè la  ciutadania es pronuncie sobre les mesures aprovades.

Si no ho fera, serem les organitzacions de la Cimera  Social les que duguem a terme la convocatòria d'una CONSULTA POPULAR i amb el resultat de la mateixa  actuarem en conseqüència.
 
ESTEM ORGANITZANT AUTOBUSOS
PER ANAR A MADRID EL 15 DE SETEMBRE
SI VOLS VINDRE DIRIGEIX-TE A QUALSEVOL SEU DE CCOOPV


Bonos: 10 € (bus) y 5€ (ajuda solidaria)

 

Comentaris

+ Populares