EL QUE SI QUE SON CAPAÇOS DE FER ALTRES AJUNTAMENTS EN LES SUBVENCIONS QUE ELS ARRIBEN

Ja que aquesta corporació es incapaç de prioritzar en les necessitats reals d’aquesta ciutat, ens vegem en el compromís d’explicar a tots el que Si han pogut fer en altres ciutats.
ALACANT:

IES Virgen del Remedio. L’Ajuntament abonarà 4,4 milions d’euros per a reformar-lo i ampliar-lo.
Centro Paulo Freire. El Consistori construirà un nou edifici per acollir aquest centre d’educació d’adults.
Colegio Manjón. Les arques municipals han sufragat el projecte de reforma.

L’Ajuntament d’Alacant no ha tingut mes remei que reaccionar davant la crisis que ha deixat quasi buides les arques de la Conselleria de Educació i mantén paralitzats varius projectes de reforma de col•legis i construcció de altres nous.

Les fórmules empleades per a finançar aquestes obres van desde su inclusió en plans extraordinaris como el PlanE o el Plan Confianza fins al seu pago per part del propi Ajuntament. En el primer cas, l’inversió realitzada no haurà de tornar-la a la Conselleria. Sí en el segon cas , encara que no hi plaç establert .


Entre aquestes obres finançades per les arques municipals destaca, por el seu volumet de l’inversió , la reforma i ampliació del IES Virgen del Remedio, que costarà 4,4 milions d’euros que assumeix , per el moment, el Consistori.

Altre cas es el del Ajuntament de Paterna que va aprovar en planari la construcció del col•legi públic de la Lloma Llarga a càrrec del Plan Confiança, segons desde ’Ajuntament es diu: els que governem tenim la responsabilitat de prioritzar les necessitats urgents i dur-les en davant amb els recursos econòmics que ens ofereix l’administració. Per aquest motiu es va signar un conveni en col•laboració amb CIEGSA per el que l’ajuntament es feia càrrec de la licitació de les obres.



De lo que es capaç de fer un Ajuntament per la comunitat educativa d’un institut d’Alacant, pareix ser que en aquesta ciutat tenen més influencia que nosaltres en aquesta ciutat a l’hora de fer les coses en matèria educativa ja que l’institut de Las Lomas d’Alacant no patirà els retalls que Si anem a patir nosaltres pese a estar en unes condicions inferiors que la resta, ja que ha dit institut li han donat la noticia de que es revoca l’orde de retalls per a ells i Si que tindran el curs pròxim Batxiller, ja que gràcies a la seva Alcaldessa, als pares, mestres i alumnes i la pressió que han mantingut finalment no es llevaran el Batxiller.





AMPA IES Nº3

Comentaris

+ Populares