NOTICIES FRESQUES





Hola a tots :

Ahir per la vesprada es va celebrar el Consell Escolar Municipal, amb l’absència del Sr. Vicente Diaz, com tots sabreu se vos va dir que podíeu assistir a la casa de la cultura,
per poder manifestar el nostre malestar amb la conselleria debut als retalls que té previst realitzar per a el pròxim curs 2011-2012, nosaltres varem convocar a la prensa per a que preguera nota de totes les protestes com em fet fins ara, els companys que sempre han estat al nostre costat com son, Les Vessanes, Montgó i IES Chàbas, varen estar fent les seves proterstes, també aquesta volta varen assistir els de L’Institut Mª Ibars, ja que ells al igual que la resta van a patir els retalls marcats per la Conselleria.
En el consell escolar a banda de seguir els punts del dia, ja que esta obert el torn de paula va estar prou mogudet, ja que tant el nostre director com els altres directors dels instituts i nosaltres com ampa varem deixar ben clar el nostre malestar per a que constarà en acta i es fera arribar totes les nostres queixes al director territorial d’Alacant.
De totes maneres vos anirem informant de totes les nostres informacions i denuncies que pensem posar contra l’administració.

El passat dimarts els nostres fills varen continuar en la seva protesta en el patí de l’Institut, i el divendres tenen preparada tots aquells que tinguen el permís dels seus pares faran una Gran Vaga. (3º i 4º)

Ànim Fills estem en vosaltres.

AMPA IES Nº3.

Comentaris

+ Populares