MANIFEST LLEGIT AHIR EN LA CONCENTRACIÓ

Ens en concentrat avui per denunciar una vegada més tant, els alumnes, professors i pares de l'IESnº3 i col•legis adscrits, L'ABANDÓ en què ens veiem per part tant, de l'Administració MUNICIPAL de la DIPUTACIÓ com L’ AUTONÒMICA.

Per part de l'Administració municipal, perquè:

Encara que s’aprovarà per plenari una moció per concertar una cita amb la conselleria junt la corporació municipal, representants politics i dels pares, saben que no sa fet res al respecte. La nostra pregunta es: QUE PRIMA MÉS LA DICTADURA D’UN PARTIT O ELS INTERESSOS D’UNA POLACIÓ? Fins aquestos moments hi han coses més importants i més greus per govern d’aquesta ciutat, que existir escoles i instituts plens de barracons.
Escoles com La Xara en la que hi ha xiquets de 3 anys dins d’un barracó, que la calefacció es deficitària i els entra aigua quan plou.
Escoles com el Raquel Payà un centre per a xiquets amb mobilitat reduïda, amb cadires de rodes, i estan dins d’un barracó.
Instituts com el Mª Ibars que ja du 13 anys amb 12 barracons.
I Desprès el més sagnant els nostre Institut el IES Nº 3 naix com a secció del ies Historiador Chabas, ja que els barracons que tenien en el patí ells son els que es traslladen per nàixer el nostre institut, es adir un institut creat integrament de barracons en la promesa que serà per dos cursos mentres ens construeix l’edifici.
Aquest curs em complit quatre cursos ja i encara estem a la espera de que:
Per par de la Conselleria:
Licita l’obra de la construcció del edifici ja que el 23 de juny del 2010 es va acabar el plaç per dir quina era l’empresa responsable en la construcció.
Que ens concedies i ens nomenen com Institut independent de ple dret, ja que segons marca la llei, desde el curs passat que varem arribar a les 12 unitats de la ESO ens corresponia.

Ara son temps de bones paraules de cara a les pròximes eleccions tant autonòmiques com locals, per tot això, nosaltres els pares i tota la comunitat educativa, ens preguntem:

1- Fins a quant de temps tenim que esperar per a que l’educació siga una de les consignes prioritàries reals dels que ens Governen?
2- Quan primària els nostre drets constitucionals de poder triar una educació publica i digna per els nostres fills?
3- Quan ens deixaran d’intentar manipular, per a que els nostres diners vagen a parar a els col•legis concertats i privats.


Per tant volem eixir tant a la conselleria com al govern local que ens preguen seriosament, perquè aquesta comunitat educativa, No pararà de fer actes reivindicatius fins que aconseguim els nostre objectiu.

Per tal cosa avui en convidat a tots els partits politics d’aquesta ciutat, enviant-los una carta a les seves sedes corresponents, per a que demostren realment que, defèn-ne els interessos d’uns xiquets que estan estudiant en unes condicions precàries, gràcies a l’indiferència d’alguns.

AMPA IES Nº3- AMPA CIP LES VESSANES- AMPA CIP MONTGO

Comentaris

+ Populares