RODA DE PREMSA 03-02-2011

El passat dia 26 de gener del 2011 a les 20:00 hores en la Casa Municipal de Cultural es va celebrar l’assemblea general dels col•legis adscrits Les VESSANES i MONTGO i del IES Nº3 de Dénia .

A continuació vos relatem el que allí es va parlar.

Es posa als pares en antecedents sobre la situació actual en la que es troba el centre: tal i com va anunciar el ex concejal d’educació Juan Sancho, a dia d’avui la Conselleria no té diners per construir l’institut, informació que em pogut confirmar d’altres fonts No politiques.


Es va passar a informar als pares assistents de les actuacions que s’estan fent en altres localitats.

1. Ajuntament d’Alacant esta finançant obres educatives amb el plans ZP I CONFIANZA.
2. Ja que la conselleria s’està retardant en les seves construccions.
3. Ajuntament de Paterna, esta fent el mateix que Alacant.
4. Ajuntament de Gandia, el mateix.
5. Ajuntament de Villanueva de Castelló desviar el transit d’una carretera.
6. Ajuntament de Sueca. Fer vaga si no es licita l’obra del centre.

Els pares varen estar d’acord en que deu se L’ALCALDESSA qui presione a la Conselleria per a que ens CONSTRUEIX L’INSTITUT , i que prenga el mateix interès, que és pren en la construcció del teatre LA NAU o l’arribada del TREN.
Acte seguit varem fer un calendari de mobilitzacions.

1. Obligar a que ens digen quan el van a fer, en data en concret de començament.
2. Cartes a la premsa
3. Concentracions els dimecres abans dels dies de plenari.(22 de Febrer a les 19:30 serà la primera concentració esteu tots convidats)
4. Excursió als terrenys el diumenge dia 13 de febrer a les 11:00 del matí en la Glorieta.(per suposat vos convidem acompanyar-nos a tots els que voguen assistir)
5. El 5 de març participar en els carnestoltes disfressats de barracons.
6. Rodes de premsa.
7. Posar cada col•legi en les portes una foto de l’institut en una frase que diga aquest es el futur dels nostres fills Sí L’AJUNTAMENT I LA CONSELLERIA NO HO SOLUCIONEN)
Encara que parega que aquest problema és només d’uns quants pares, no és així. Si no es construeix IES Nº3 i no avancen les coses, cap la possibilitat de que Dénia es trobe amb 2 macroinstitus on estudiarien molts més xiquets del que seria recomanable i aniria en perjudici de l’educació dels nostres fills.
Recordar-vos que encara que els que estiguem ara ací lluita’n siguem nosaltres, hi ha com ja sabeu, molts altres col•legis que tenen problemes, com ara el Raquel Payà, Maria Ibars i La Xara. Deuríem d’ involucrar-nos tots i intentar que tan l’ajuntament, com la Conselleria d’Educació d’una volta es preguen les coses seriosament i dediquen els seus esforços a donar a Dénia unes infraestructures dignes d’aquesta ciutat.

AMPA LES VESSANES
Mª Jesús Oliver presidenta
I IES Nº 3 DE DÉNIA
lina portaveu construcció IES Nº3(670355429)
Ampa.ies3.denia@gmail.com

Comentaris

Entrades populars