Tornem

Desprès del parèntesis estival i tota la moguda que varem tindre a principi de curs. Ja estem ací altra volta a la carrega.

El mateix dia 15 de setembre varem tindre una entrevista en la Sra. Alcaldessa i el Sr. Concejal d’Educació, entrevista que havíem sol•licitat per registre d’entrà a final del mes d’agost per saber com anaven les gestions de la licitació de les obres de construcció del edifici del institut. Bo, en aquella reunió ens varem informar, que tan la Sra. Alcaldessa com el Sr. Concejal havien sol•licitat una entrevista en Conselleria per parlar del tema del nostre institut, nosaltres varem insistir que els terminis estaven JA més que esgotats i que el temps estava passant i ningú ens deia res, i el que més por ens feia era que ara ens diguérem que No hi havia Diners, La resposta de la Alcaldessa ens va tranquil•litzar ja que ens va respondré que, una volta el projecte estava publicat en el Butlletí Oficial de la Comunitat Europea era perquè els diners estaven.

Ells dies estan passat i no hem tingut cap noticia, sabem que tan l’Alcaldessa com el Concejal estan insistint per fer-se en una cita per anar a Conselleria.

Nosaltres per la nostra part, també hem començat a demanat cita per fer una visita a Conselleria, no sabem a qui li la donaran abans si, a una humil AMPA o a un AJUNTAMENT, però la qüestió, és que el primer que vaja que porte les millor noticies per a tots.

De totes maneres per a el proper dia 17 de novembre tenim cita en el SINDIC DE GREUGES en ALACANT esperem que ell ens informe millor.


AMPA IES Nº3 DÉNIA

Comentaris

+ Populares