ALBA TORRES, DE L´IES NÚMERO 3, GUANYA EL CONCURS DE CARTELLS DEL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Alba Torres Lazarán, alumna de l´Institut d´Educació Secundària número 3, ha resultat guanyadora del II Concurs de Cartells commemoratius del Dia internacional contra la violència de gènere dirigit a estudiants d´entre 13 i 16 anys que organitza la Regidoria d´Igualtat. El disseny d´Alba Torres il·lustrarà els cartells i programes d´activitats que Igualtat ha confeccionat per a este dia, que se celebra el 25 de novembre. La guanyadora rebrà un ordinador Netbook, valorat en 300 euros, en el transcurs de l´entrega de premis programada per al dilluns, 22 de novembre, a les 17.30 hores, en el saló d´actes de la Casa de Cultura.

S´ha concedit un segon premi al cartell titulat "707", obra de l´alumna del col·legi Carmelitas Sasha Ochoa Davidova. Este premi està dotat amb una càmera de fotos digital.

Així mateix, el jurat del concurs ha decidit atorgar quatre accèssits als següents participants: Paula Lledó Gil, pel cartell "Leo"; Eric Gisbert Ausina per l´obra "Lines"; Carolina González Pont per "Golpes de lágrimas" i Noelia Perelló Antequera per l´obra "22".

Una selecció dels 40 cartells que han participat en esta convocatòria podrà visitar-se en el vestíbul de la Casa de Cultura de Dénia del 22 al 28 de novembre.

Comentaris

+ Populares