DIA DE LA PAU. EL DRON DE LA PAU. IES 3 DÉNIA


Divendres, 29 de gener vam celebrar el dia de la PAU a l’IES Núm3 de Dénia. A l’hora de l’esplai va volar per primera vegada el Dron dissenyat i construït pel departament de tecnologia de l’IES Núm.3 de Dénia juntament amb el colom de la pau elaborat per l’alumne Natxo Mas de 4t d’ESO a l’assignatura de plàstica. Pròximament volaran els drons dissenyats pels alumnes de 1r de batxillerat i 4t d’ESO de tecnologia.


Els alumnes de 1r de batxillerat van assistir a la conferència donada per M Pau Vila de l’associació Moviment per la Pau.

I per finalitzar, a ritme de l’Imagine de John Lennon ,que fa un temps que ens acompanya, vam finalitzar la gravació del videoclip que aquestes dues setmanes hem estat enllestint. Versió plurilingüe del famós himne de la pau interpretat pels alumnes del nostre centre dirigits pels professors de música Joan Salort i Vicent Domingo, amb la preparació lingüística dels departaments d’idiomes al complet (anglés, francès, alemany, grec, castellà i valencià).
Volem agrair la direcció artística al nostre col·laborador Juan Luis López i a Jordi Grimalt (ALLINAIR) la filmació amb el dron.

Comentaris

+ Populares