CHARLA SOBRE ACOSO ESCOLAR EN VALENCIA

El dissabte 30 de novembre, a les 11.00 h, en la sala d’actes de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, celebrarem la primera jornada de formació de la II Edició de l’Escola de Pares i Mares, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, titulada “Claus per a entendre i atendre l’assetjament escolar i el ciberassetjament”.

Estarà a càrrec de la Sra. Gema García Hernández, fiscal delegada de l’Àrea de Menors de la Comunitat Valenciana, que oferirà una xarrada-col·loqui sobre l’assetjament escolar i la seua expressió en el món digital: el ciberassetjament.

De l’informe d’avaluació realitzat després de la finalització de la I Edició de l’Escola de Pares, que la Conselleria va organitzar de febrer a maig de 2013, es desprén que este és un dels temes sobre el qual els pares sol·liciten més informació i formació. Alguns pares plantegen els seus dubtes sobre com reconéixer els senyals que mostren quan alguna cosa no va bé en la relació dels seus fills o filles i els seus companys de classe o amics, i sobre com actuar davant de situacions d’este tipus. Volen saber com distingir-ho d’un altre tipus de conflictes, així com les conseqüències que per als protagonistes té este tipus de situacions.

Per això comptem amb la seua col·laboració a l’hora d’informar el nombre més gran de pares i mares sobre esta primera sessió, i els recordem el següent enllaç electrònic, perquè aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:

http://www.cece.gva.es/relin/val/escuela_padres.htm

Com a novetat, els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.

Agraint per endavant el seu interés i col·laboració, reba una salutació ben afectuosa.


Atentament,
DIRECCIÓ GENERAL D’INNOVACIÓ, ORDENACIÓ I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Comentaris

Entrades populars