JUEVES 21 CHARLA SOBRE LA LOMCE


La plataforma per la defensa de l'ensenyament públic està realitzant una serie de xerrades per tota la comarca, Xàbia, Pego, Pedreguer, Calp, Dénia, Benissa, Teulada i Ondara, a on vol explicar l'ofensiva que està duent a terme el PP, tant pel govern central, amb la LOMQE, com per el Consell de la Generalitat, Decret del plurilingüisme, arranjament escolar, plantilles.
Totes les xerrades son obertes i públiques, ja que la plataforma té com a objectiu aglutinar a tot aquell que vulgui lluitar i informar-se al voltant de la defensa d'allò que és de tots/es, i és herència de la lluita per la democràcia i les llibertats, l'escola pública. Un bé comú.
Per això, si hi ha algun partit, organització sindical o qualsevol associació que considera que allò que proposa la plataforma, la defensa de l’escola pública, no és adient té les properes xerrades per participar, sumar i treballar per allò que és de tots/es, i no, per ficar pedres en el nostre camí, que és el camí de la solidaritat, la llibertat, la igualtat i la justícia.
Qui no vol recolzar-ho?

Les properes xerrades.

19 de febrer a Teulada, 19 hores, Ajuntament
20 de febrer a Pedreguer, 19'30 hores, Casa de la Cultura
21 de febrer a Dénia, 20 hores, CEIP Llebeig
27 de febrer a Benissa, 19’30 hores, Seu Universitària.

Comentaris

+ Populares