CONCENTRACIÓ, REUNIÓ, TEATRE

Hola a tots:

El pròxim dijous dia 31 de març a les 19:30 en la GLORIETA DEL PAÍS VALENCIÀ, Se vos convoca a tots els pares, alumnes, familiars, amics, mestres i demés personal d’aquest institut, A LA CONCENTRACIÓ, el objectiu de la mateixa es, reivindicar la demora en la licitació de les obres de construcció del nostre institut, porteu objectes per fer soroll i fer-nos sentir.
La vostra assistència es important.
NO FALTEU ES PER ELS NOSTRES FILLS.
Volem dir-vos que davant els retalls pressupostaris i dotacionals en Educació i la manca de infraestructures a Dénia, es convoca a tots els pares, mares professors, a una reunió en la Casa de la Cultura el pròxim dia 29 de març a les 20 hores.

L’objectiu de la mateixa es organitzar una plataforma desde la que proposar, impulsar i organitzar accions de manera conjunta entre tots els Col•legis i Instituts de Dénia.
Vos esperem a tots el dia 29
També dir-vos que el pròxim dia 30 de marzo a las 19:30 en el Centro Social hi haurà l’obra de teatre “El Laberint de conossos” interpretada per alumnes del centre i dirigida per Juan Luís López el preu es de 1 euro donatiu que anirà pel afectats dels terratrèmols.


AMPA IES Nº3

Comentaris

Entrades populars