MANIFEST LLEGIT EN LA CONCENTRACIÓ

Aquesta concentració l’hem convocada per exigir a la GENERALITAT i a la seva volta a la CONSELLERIA D’EDUCACIÓ que presideix el Molt Honorable Senyor Font de Mora, que la comunitat Educativa del IES Nº 3 de DÉNIA i els COL•LEGIS adscrits al mateix, No Podem, NI VOLEM ESPERAR NI UN SEGON MÉS DE DEMORA en el començament de la construcció del edifici de L’INSTITUT Nº 3 DE DÉNIA.
Es per tot allò que li EXIGIM que NOMENEN de una vegada JA SESEN MÉS RETAD a l’empresa constructora del NOSTRE INSTITUT I QUE NO ESPERE A UTILIZAR A ELS NOSTRES FILLS PER FER CAMPANYA ELECTORAL ARA QUE ESTAN TAN A PROP, que es deixen de fer tantes obres FARAÒNIQUES I PARCS TEMÀTICS DE FERRARI i es centren més en el que reialment es més important, como es el futur d’aquest país , que no es un altra cosa que l’educació dels nostres fills ja que ells son el futur.
Volem deixar d’estar a la cua respecte a la resta del país en matèria d’educació, però en les condicions en les que estudien els nostres fills i més a mes en tots els retalls que ens ha fet aquest curs la CONSELLERIA es impossible que els nostre fills pugen estar els primers d’aquest país.

També volem dir-li a L’AJUNTAMEN de DÉNIA que complisca amb el seu deure d’urbanitzar el Sector C-1, i que la CONSELLERIA ESTA escusan-se RETARDANT LA CONSTRUCCIÓ DEL NOSTRE INSTITUT mestres L’AJUNTAMENT NO TINGA RESOLT TOT EL TEMA DEL SECTOR C-1 , JA QUE COM TOTS SABEM LA GENERALITAT NO TE DINERS.


La manca de infraestructures educatives a Dénia es per tots coneguda, ja que no es tan sols el IES Nº 3, sinó que també tenim la escola de La Xara, El Raquel Paya , Mª Ibars, La Uned, el Conservatori, però per l’educació publica mai hi ha diners de la Generalitat, però per la contra si que hi han per fer grans esdeveniments.

LES AMPES IMPLICADES EN LA CONSTRUCCIÓ DEL IES Nº3 DE DÉNIA NO ANEM A COMPORTAR CAP RETAD MÉS I CONTINUAREM MANIFESTAM-NOS FÍNS QUE EL NOSTRE INSTITUT SIGA UNA REALITAT.



El pròxim dia 22 de desembre hi ha un plenari i totes les cartes arreplegades avui de les queixes fetes per els nostres fills li seran entregades a la Sra. Alcaldessa en el mateix, desde ací convidem a tots, els que desitgen acompanyar-nos a fer li entrega de les mateixes en el plenari.

Comentaris

+ Populares