FESTA DE FÍ DE CURS 2009-2010




















El passat dia 22 de juny l’ampa va preparar un esmorzar pels alumnes amb coques de tomaca i sal , coca maria i varies begudes. Va ser un dia ple d’activitats per a tots el alumnes.

Al dia següent dia 23 de juny es va fer l’entrega dels bolletins de notes al alumnes, i desprès es va fer l’entrega de un obsequi per part d’ampa al alumnes de 4º de ESO com a record de la seu pas pel l’institut, acte següent es va fer per par del institut amb col•laboració de l’ampa l’entrega de regals als millor expedients academics, els premiats varen ser:


3º Millor expedient : Safir Malonda de 2º A dotat amb un vale de 50€ en material de llibreria .

2º Millor expedient: hi haver un empat entre Pepi de 3º i Pau Mahiques de 1º es va dotar amb dos vals respectivament de 75€ cadascú.

1º Millor expedient: altre empat entre Bella de 1º i Javier Contri de 2º, Bella va tindre com a regal una càmera fotogràfica digital amb funda i targeta de memòria i Javier per la seva part va obtindré un Aidpood nano de 8G

Enhorabona a tots els premiats.

A continuació vos posem les millors fotos dels moments i resta desitjar-vos Bon estiu per a tots i que vingueu amb les piles recargades per començar un nou curs.

Comentaris

+ Populares