Resum Assemblea del 19 de gener

S'ha celebrat en la Casa de la Cultura el dimarts 19 de gener, una Assemblea de pares de l'IES3 i col•legis adscrits, a fi d'informar sobre la situació actual i prendre decisions respecte a possibles mobilitzacions.

Ha assistit a la mateixa el Regidor d'Educació Juan Sancho, que ha informat els pares de quina és la situació actual tant del Projecte d'Execució com de la urbanització de la zona, C-1.

Com el sentiment general és de desconfiança davant del retard en els terminis i la lentitud de tot el procés, que en principi seria per a dos anys i no serà menys de 5 amb molta sort, els pares hem decidit prendre les mesures següents:

1r.- Concentració en els baixos de l'Ajuntament el dia 28 de gener a les 19 hores. Els alumnes aniran amb vidrioles demanant diners per a enviar a Conselleria, ja que per les notícies que ens arriben "no té diners" i el procés de construcció de centres educatius està molt ralentitzat.

2n.- Sumar-nos a la Manifestació del dia 30 "pel tren", amb el lema "i l'institut també". Ens trobarem al principi de la manifestació a les 17,30 en el Jutjats i anirem de negre com a senyal de dol per l'educació i com a element identificatiu.

3r.- A finals de febrer, sense concretar encara data, farem una concentració a València, per a portar-li al president Camps els diners arreplegats pels alumnes.

4t.- Demanar a la Sra. Alcaldessa, si ens rep per fi, igual que hem fet al Regidor Sr Sancho i a la Regidora d'Urbanisme i Esports Pepa Font, que la Corporació en ple se sumix a les nostres reivindicacions, i igual que amb el tren defenguen els drets dels xiquets i xiquetes de Dénia.

Ampa IES Nº 3

Comentaris

+ Populares