reunió del 2 desembre amb Sancho.

Després d’estar varies setmanes sense informar-vos de cap novetat, vos informen que el passat dia 2 de desembre ens reunirem, les ampes dels col•legis adscrits, l’institut amb el Sr. Sancho.
El resultat de tal reunió va ser el següent:

1-Demanar per registre de entrada audiència a la Alcaldessa i que convide als Regidors d'Urbanisme i Educació
2.- Convocar una Assemblea conjunta dels tres col•legis per al dimecres 20 de gener a les 19,30. Anem a mirar en la Casa de la Cultura.
3.- Proposar una concentració als baixos de l'Ajuntament el 28 de gener que pensem haurà plé, i anar en vidrioles i anar demanant dinés per a que el Ajuntament puga fer la urbanització de l'Institut. Que els xiquets vajen demanant per marqués de Campo i per la concentració i pujar-li els dinés a la Alcaldessa al començar el plé, Aixó podria repetir-se altres mesos si no hi ha resposta.
4.- Convocar tb una concentració a València a febrer o març. Si la Alcaldessa no agarra els dinés, que supose que no, ja tenim per als autobusos.
A tot açó, intentar mobilitzar també a les altres escoles e instituts, que siga gran la concentració.
Li ho hem dit tot a Sancho menys la data exacta , i li hem demanat que avise a la Alcaldessa y a la Sra Font, a vore si abans de arribar el moment s'arregla.
Ell no nos ha portat massa novetats: que lo de la urbanització queda paralitzat en urbanisme per dos qüestions tècniques i de Conselleria continuen revisen les deficiències (4 o 5 mesos per a fer el projecte i 5 per a revisar de moment). Que a Nadal volen començar a fer la ampliació del pati i baixar les aules del 3r pis. I crec que ja està tot

Ah! Els alumnes del Vessanes a anat aquest matí a portar les cartes a l'Ajuntament.

L'AMPA DE L'INSTITUT

Comentaris

+ Populares