Registre d'entrada

La setmana passada varen fer arribar a la Sra. Alcaldessa de Dénia i al Sr. Concejal d’ Educació aquest escrit per registre d’entrada, nº 022939 i 022938

Les AMPAS dels col·legis públics Montgó , Vessanes, i de l’ IES3, sabent el contingut del Plan E en el que está previst la possibilitat de destinar part dels Fondos Estatals de Empleo a la millora dels centres educatius ,

SOL•LICITEN:

- Es prioritzen l'agilització de tots els processos pendents en quant a urbanització i parcel•lació del C-1, destinat el pressupost necessari per a que es puga començar ja amb les obres..
- Es destinen també part d’eixos pressupostos a millorar els accessos a les instal•lacions actuals provisionals.. Adjuntem plànol per a que puga comprovar, el realitzar un camí per a que nostres fills i nosaltres tinguem millor accessibilitat en els dies de pluja. Com Vd. ja sabrà, la situació viscuda durant les últimes pluges, no sòls va estar caòtica, sinó a més a mes PERILLOSA, tant pe l’aigua, com per les xispes que saltaven dels aparells elèctrics.
-
Hem sol•licitat ja a aquest Ajuntament amb anterioritat, 4 d’agost, i 27 d’ agost, copia de l’Informe Tècnic fet prèviament a l’ocupació de l’ parcel•la, en el que es certifica la seguretat de la parcel•la i les instal•lacions. No hem rebut cap resposta i considerem que la seguretat dels nostres fills es un tema prioritari no tan sols per a els pares, sinó també per les autoritats responsables.


Esperem les seves noticies, els saluden atte.

AMPA DE CP LES VESSANES
AMPA DE CP MONTGÓ
AMPA DEL INSTITUT Nº 3

En Dénia, a 3 de Novembre de 2009

Comentaris

Anònim ha dit…
POLÍTICS DE DÉNIA=LLADRES SENSE VERGONYA.

AL GOVERN DE DÉNIA, LES PUTES AL PODER QUE ELS FILLS JA HI SÓN!
Anònim ha dit…
Me guataría decirle al anónimo anterior, que está claro que los políticos de Denia no son lo mejor, pero no es éste el sitio adecuado ni las maneras para expresarse así.
Anònim ha dit…
Ezequiel, 25-17

Entrades populars