RESUM ASSEMBLEA 19-04-2012

El passat dijous dia 19, vàrem tindre una assemblea extraordinària per explicar el futur del nostre institut, i prendre decisions .Els acords que varen arribar varen ser aquests:
1º Sol•licitar el permís pertinent per a fer una concentració Lúdica Festiva el proper dia 6 de maig al C/ La Via.
2º Fer unes samarretes amb el logo de l’Institut i amb les tres nostres principals reivindicacions,( La construcció de l’edifici, el Batxiller i ser un institut independent).
3º Els pròxims dijous dia 26 d’abril, 17 i 31 de maig a les 19:00 en els baixos de l’Ajuntament hi ha concentracions programades per la plataforma pe l’ensenyament de la Marina Alta, nosaltres assistir a la mateixes.
4º Posar en els cotxes, balcons alguna cita reivindicant les nostres peticions. (adjunt model( dins de comentaris d'aquest mateix blog) , podeu utilitzar el que vosaltres desitgeu).
5º Fer una Pancarta amb les nostres reivindicacions.
6ºFer per part dels pares, alumnes, mestres i tot aquell que ho desitge , unes sugerencies, peticions o queixes a la bústia de l’ajuntament (El model està en comentaris).Secció de queixes de la web de l’Ajuntament de Dénia:http://www.denia.es/va/denia/participacio/avisos.aspxAlcaldia: alcaldia@ayto-denia.esAtenció Ciudadana: (departamento que incluye el Registro de Entradas e información general). sac@ayto-denia.esCultura: cultura@ayto-denia.es
El pròxim dilluns dia 23 d’abril tenim la cita que vàrem demanar per registre d’entrada amb L’alcaldessa i la regidora d’Educació, vos mantindrem informats del resultat de la mateixa.
.AMPA IES Nº3 DÉNIA

Comentaris

+ Populares