MOBILITZACIONS






Ahir els pares varem anar a fer-li una visita al Inspector Territorial de zona, Sr. Vicente Diaz a les portes de l’escola oficial d’idiomes, conforme s’havia quedat en l’assemblea del dia anterior. Quan el Sr. Diaz va anar apropant-se a nosaltres, nosaltres varem començar a cridar que volíem el Batxiller, ell molt amable ens va dir que anava a fer unes gestions i que no tenia cap inconvenient en atendre’ns desprès. Acte seguit va començar la reunió amb totes el pares allí congregats dins el recinte.
La reunió va començar en els ànims de tots nosaltres un poc alterats, ja que ens va estar explicant que fins que No fórem un institut independent, no sens concediria el Batxiller, nosaltres li varem respondre que duguem dos cursos amb 12 unitats d’ESO i que ja estava be de tants retards, ja que desde el 15 del setembre passat estava tots els tràmits en la Direcció General de Centres, ens va respondre que ell no s’havia res, li varem demanar que ens diguera el nom de a qui ens podíem dirigir per poder fer les nostres peticions i aclaracions del tema, a la No va voler respondre per més que li varem insistir, con comprengueu els ànims varen anar calfan-se fins que li varem arribar a dir que quines eres les seves responsabilitats respecte als nostres fills, ja que ni ens sàvia donar cap explicació, ni volia dir-nos a qui teníem que demanar-les, va continuar sense contestar, i quan un dels alli presents li va demanar explicacions sobre la seva feina, acte seguit se va alçar i ens va deixar a tots els allí presents en un pam de nassos.

Avui en estat en el C/ La Via front la sede del PP, protagonitzant una assentada, els pares i xiquets de totes les edats, hem estat una gran estona fent-nos sentir, per a que tots aquells que passejaven o transitaven estigueren assabentats de les nostres demandes.
Dema continuaren en un altre acte, hem quedat a les 19:00 hores en el C/ La Via en el mateix lloc on avui hem fet l’assentada.


AMPA IES Nº3

Comentaris

+ Populares