CONCENTRACIÓ 25 FEBRER

El DIJOUS 25 DE FEBRER A LES 19 HORES, tornarem a concentrar-nos en els baixos de l'Ajuntament per a demanar que ES CONSTRUESCA ¡JA! EL TERCER IES. (podeu dur instruments que falsen soroll, pitos, trompetes, ets, i vindre familiars i amics acompanyar-nos).

Esta vegada, exigim a l'Ajuntament, i concretament a la Regidora d'Urbanisme Pepa Font, que comencen immediatament les obres d'urbanització de la zona, i a l'Alcaldessa de Dénia que EXIGÍSCA a la Conselleria que no demoren més la licitació i construcció del Centre. El lema serà TOTS UNITS PER L'INSTITUT. Volem formar una cadena, tot el més llarga possible, així que no vos el perdeu i vindre-vos tots, ho passarem bé.

CONCENTRACIÓ A VALENCIA

D'altra banda, ja tenim data si no hi ha canvis, per al VIATGE A VALENCIA: serà el dia 24 de març. L'autobús eixirà a les 5 de la vesprada i ens portarà a la porta de les Corts a València. La idea és intentar fer-li arribar al president Camps, de manera simbòlica, les vidrioles. Quants més siguem millor. Per a calcular aproximadament el núm. d'autobusos, farem reserves a 1 euro per persona. Podeu entregueu-lo junt amb el següent rebut en Secretaria, abans del 15 de març.


No se ho perdeu. Si penses que “no és el teu problema”, te estàs enganyant. El problema és de TOTS:


AMPA IES Nº3

Comentaris

+ Populares