EL SR. SANCHO ELUDEIX LES SEVES RESPOSABILITAS

Segons declaracions del Sr. Concejal d’educació, el que no poguérem anar a buscar als nostres fills perquè els accessos a l’institut estaven inundats, NO ES CULPA DE ELL.
Sr. Sancho això si que es saber espolsar- se les responsabilitats, ningú dubta que el tema dels accessos a l’institut estigueren inundats es responsabilitat del concejal de Seguritat Ciutadana, però el fet de suspendre les classes, Si que es responsabilitat de Vostè i mes a mes sabent que el aulari estava tot ple de goteres per les pluges de la nit anterior.
Li recordem a Vostè que el tema de la reparcel•lació del terreny definitiu es una responsabilitat de la Sra. Concejal de Planejament Urbanístic, però com Vostè ens va dir una volta, Vostè estava responsable per que era un tema Ja de interès Personal i Prioritari, ací pues li demanem que la seguritat dels nostres fills siga per a Vostè també prioritari i personal, ja que ni tan siquiera es va arrimar Vostè per l’institu a vorer com estava la situació.
Deixés ja de llevar-se les mans i adquirís, Ja la seva responsabilitat com a Concejal d’Educació i Vetllen per els nostres interessos, i el pròxim aiguat faja el que calga per la seguretat dels nostres fills.

Hi ha comentaris molt interessants vos aconselle a tots que els llegiu

Lina.G (MARE DEL 3º INSTITUT)

Comentaris

+ Populares