Aclaracions del comentaris

1- El tema del autobús, es va demanar per registre d’entrà , però esta paralitzat per que els altres instituts tampoc tenen autobús.
2- La porta de l’entrà al recinte es veritat que a estat oberta, però es que encara que pareix irònic s’estan fet millores en les instal•lacions com que s’està posant una escala d’incendis, i endemés hi havia problemes en el pany de la porta que ja estan solucionats.
3- Es pot estudiar el tema del reallotjament del alumnes en un edifici d’obra, però sincerament, no crec que l’ajuntament disposen de local en propietat, ni pensa per asomo llogar-los per tal fi.
4- Respecte al tema de menjar en els corredors els dies de pluja, dir-vos per la vostra tranquil•litat que els xiquets no poden eixir al pati per tal cosa, eixos dies esta permès menjar per els corredors.
5- Referent a les declaracions del claustre de mestres del Mª Ibars. El mateix matí del 29/09/2009 el director del centre va fer arribar un informe a Inspecció Territorial, Direcció Territorial, Ajuntament i ABC empresa propietària dels barracons, dit informe constava de documentació escrita i gràfica denunciant els fets ocorreguts en les instal•lacions de l’institut i accessos al mateix. Ací mateix va haver un mestre que eixe mateix matí va fer declaracions a Radio Dénia Ser denunciant els fets en qüestió.
Tota incidència important ocorreguda l’institut esta obligada a comunicar-ho immediatament

DESDE L’AMPA VOLEM TRANQUIL•LITZAR-VOS ALS PARES, QUE ENCARA QUE NO ES PUBLIQUEN EN MITJANS DE COMUNICACIÓ LES DENUNCIES DE SITUACIONS EXTRAORDINÀRIES EN EL CENTRE, EL CENTRE SEMPRE DENUNCIA ALS ORGANISMES COMPETENTS TOTES AQUESTES SITUACIONS.

L’Ampa del 3º institut.

Comentaris

+ Populares