LLIÇONS DES DE ELS BARRACONS

LLIÇONS DES DE ELS BARRACONS DEL 3º INSTITUT.
Perquè nostres fills SI QUE ENTENEN DE QUALITAT EDUCATIVA.
- ¿Mama, mama ja vos ha contestat la Sra. Alcaldessa referent a l’ampliació del pa¬ti? Perquè amb el que tenim NO CABEM, ja que hi ha 100alumnes nous aquest any.
- Tranquil fill que ara mateix acaben obtindrien la parcel•la per a l’ampliació del Mª Ibars i ells també tenen barracons des de fa molts anys.
- Que encara no la tenien? Jo pensava que estava inclosa en el PLAN GENERAL TRANSITORI i això ja ho havien fet els anteriors que estaven en l’Ajuntament. No ho varen aprovat a les hores , o el que faltava era la RONDA PERIME¬TRAL.
- No ho sé carinyo jo d’eixes coses no antec massa per a això, estan ELLS EN L’AJUNTAMENT, NO?
- Pues segons em estat comentant alguns companys, en el apareixia L’AMPLIACIÓ DEL MARIA IBARS , ELS TERRENYS PER A EL 6º COL•LEGI, L’AMPLIACIÓ DEL RA¬QUEL PAYA, ETC….
- Perquè mama, no et pareix INJUST QUE UN COLE D’EDUCACIÓ ESPECIAL TINGA TAMBÉ BARRACONS?
- Sí, però hi ha que tindre paciència, perquè sols porten un any en l‘ajuntament, i encara que tots els terrenys dotacionals estigueren disposats en el plan transitori, son molts els que governen en aquest ajuntament i cada un mira per els seus interessos, però bo, como et posaven en les notes del cole “progressa adequadament”, els del Mª Ibars ja poden respirar tranquils, o NO?
- No se mama, per que com els passe com a nosaltres, no sé quantes voltes tindran que cedir els terrenys, per que mira des de que s’escripturaren els nostres en el 2007 i mira com estem, encara que ells a lo millor tingué millor sort , perquè a les hores l’ Alcaldessa no es feia tantes fotos, ni eixia en la tele tant como ix la actual al costat dels que governen en la Generalitat, i així ara supose que tindrem tots els xiquets de Dénia mes venteges, per que como deia el iaio A QUIEN BUEN ARBOL SE ARRIMA……
- Bo fill, tu tens la gran sort de tenir un equip de professores que fan tot el possible per a que eixes ANÈCDOTES no vos afecten a vosaltres.
- Ja mama, però quant ens tocarà als xiquets de Dénia tenir uns col•legis i instituts DIGNES? Es que els fills dels concejals No van o han anat als col•legis públics de Dénia? A tots els han canviat?
- No ho se fill cadascú concebé l’educació pública a la seva manera-
- Pues ells deurien predicar amb l’exemple i no caviar a els seus fills de cole.
- Bo fill, estic cansada d’aquest tema ja.
- Pues no et canses, que tu sí que mires per el meu interès, QUE ES UNA BONA EDUCACIÓ I EN CONDICIONS.

L.García (Mare del 3º INSTITUT )

Comentaris

+ Populares