Reunió conjunta d'Ampes.

REUNIÓ AMPA IES 3 25 AGOST

Ens hem reunit amb representants de l'AMPA del VESSANES, per a acordar mesures conjuntes de cara al curs, per a pressionar i aconseguir que la construcció de l'edifici definitiu siga una realitat per al curs 2011-12 i controlar que l'aulari provisional, ja que no s'ha traslladat, almenys aconseguisca les millores que es necessiten.

Les propostes que s'han consensuat són:

1é.- Escrit per Registre d'entrada en l'Ajuntament, amb les mateixes peticions que es van fer el 4 d'agost i per a les que no hi ha hagut resposta (http://ampaies3denia.blogspot.com ), afegint a més la petició de transport públic des del centre de la ciutat. S’insisteix a la Sra. Alcaldessa i el Sr. Regidor d'Educació resposta al mateix.

2é.- Escrit dirigit al Conseller Font de Mora demanant-li una entrevista en què ens aclarís terminis d'execució d'obres. Com sabeu hem demanat reiteradament a la Sra. Alcaldessa que gestione una cita amb el Director de Règim Econòmic, però no hem rebut cap resposta. Esta carta s'enviarà setmanalment fins que rebem una resposta.

3r.- Col•locació de cartells en l’Institut "volem institut ja".

4é.- Cartes dels alumnes dirigides al Conseller. Intentarem fer-ho extensiu també a alumnes de 5t i 6t de Vessanes i Montgó.

5é.- Concentració de pares en l’Institut el dia 15 de setembre a les 8 del matí, si no està l’aulari complet i en condicions: és a dir amb l'ampliació de la parcel•la per al pati, arreglament goteres, etc.

6t.- Si no s’aconsegueix que amplien la parcel•la, s'estudiaran mobilitzacions en les pròximes assemblees de cada col•legi i Institut.

7é.- Preparar durant el curs una concentració massiva per a principis d'any si no han començat les obres tal com se'ns ha promés.

Estes propostes es portaran a les Assemblees ordinàries de cada centre a principis de curs, on esperem sentir sugerències i opinions. Abans de fi d'any convocarem una Assemblea general per a prendre decisions.

Esperem sentir la veu dels pares i mares afectats. Com més veus siguem més i més lluny ens farem sentir.

Comentaris

+ Populares